Varaa aika Ota yhteyttä Oma Sydänkeskus Varaa aika 016 252 880 Oma Sydänkeskus

Valitse toimipiste

Ole hyvä ja valitse toimipiste johon haluat varata ajan

Oulun Sydänkeskus kartoittaa sydäntauteja sekä ohjaa niiden hoidossa.

Vastaanotto

Mikäli sinulla on sydänoireita, kuten levossa tai rasituksessa ilmenevää rintakipua, hengenahdistusta, selittämätöntä suorituskyvyn laskua tai painontunnetta rinnassa varaa aika kardiologille joko nettiajanvarauksella tai soittamalla 016 252 880.

Kardiologin vastaanotto

Kardiologian erikoislääkäri on perehtynyt sydänsairauksien hoitoon. Vastaanotolle hakeudutaan sydänterveyteen liittyvissä ongelmissa sekä sydän- ja verenkiertoelimistön riskitekijöiden kartoittamiseksi. Usein sydänpotilas käy kardiologin vastaanotolla vuosikontrolleissa, joiden tavoitteena on ennaltaehkäistä monia sydänsairauksiin liittyviä ongelmia.

Yleisimpiä sydänsairauksia ovat erilaiset rytmihäiriöt, sepelvaltimotauti, verenpainetauti ja sydämen vajaatoiminta. Vastaanottokäynnillä potilaalla on mahdollisuus keskustella lääkärin kanssa sydänterveyteen liittyvistä huolenaiheista. Sydänlääkäri perehtyy potilaan sairaushistoriaan, hoitomahdollisuuksiin ja ennusteeseen. 

Keskustelun pohjalta kardiologi saattaa myös suositella tehtäväksi tarvittavan sydäntutkimuksen huolenaiheen selvittämiseksi. Usein tutkimus onnistuu jo samalla vastaanottokäynnillä. 

Rovaniemen Sydänkeskuksen kokeneet kardiologit toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolle.

Lue myös: Sydämen kuntokartoitus