Varaa aika Ota yhteyttä Oma Sydänkeskus Varaa aika 016 252 880 Oma Sydänkeskus

Valitse toimipiste

Ole hyvä ja valitse toimipiste johon haluat varata ajan

Sydämesi terveysasiat yhdessä paikassa

OmaSydänkeskus, etäpalvelu perinteisen vastaanoton rinnalla sijainnistasi riippumatta.
Palvelu on tarkoitettu kiireettömään asiointiin, kiireellisissä asioissa ota yhteys alueesi päivystykseen ja hätätilanteissa aina hätänumeroon 112
Huomioithan, että voit kysyä myös palveluaikojen ulkopuolella. Asiakaspalvelumme vastaa arkisin maanantaista torstaihin klo 8.00-19.30 välisenä aikana sekä perjantaisin 8.00-16.30. Mikäli vastauksessamme on viivettä, voit poistua chatista ja saat ilmoituksen vastauksesta tekstiviestillä.

1. Tervetuloa OmaSydänkeskus-palveluun!

Suosittelemme palvelun käyttöön Chrome -selainta Windows, Mac & Android -laitteilla, IOS -laitteilla (iPad, iPhone) Safaria.


2. Kysy ilmaiseksi Sydän-chatissa.

Kerro Sydän-chatissa asiasi ja vastaa asiakaspalvelumme esittämiin tarkentaviin kysymyksiin. Voimme tarvittaessa pyytää sinut liittymään videokeskusteluun, joten käytäthän laitetta, jossa on web-kamera.

Sydän-chat on veloitukseton eikä sinulta milloinkaan veloiteta mitään ilman hyväksyntääsi.

Voit kysyä milloin vain, asiakaspalvelumme vastaa arkisin klo 8.00-19.30 (pe 8.00 –16.30) välisenä aikana.

Sydän-chatissa palvelukoordinaattorimme auttavat yleisesti palveluihimme liittyvissä asioissa ja voivat välittää sydänlääkäreille kysymyksiä tai hoitosuhteessa olevalle sydänlääkärille reseptin uusimispyyntöjä tarkasteltavaksi. Sydän-chatissa ei hoideta terveysneuvontaa tai tehdä hoidontarpeenarviota eikä oteta kantaa asiakkaan lääkitykseen, koska vastaajana voi olla myös joku muu kuin terveydenhuollon ammattihenkilö.


3. Ammattilaiset vastaavat

Sydän-chatissa voi jättää yhteydenottopyynnön sydänlääkärille, Sydänlääkäri-viestin tai soittopyynnön muodossa. Sydän-chatissa voit lähettää meille myös terveysasioihisi liittyviä kuvia tai tiedostoja sydänlääkärille katsottavaksi. Sydän-chatin palvelukoordinaattorimme voivat varata sinulle ajan sydänlääkärin vastaanotolle, joka voidaan toteuttaa joko paikan päällä, tai chat- tai videoyhteydellä. Jos sydänlääkäri on vapaana, voimme ohjata keskustelun myös suoraan hänelle.

Sydänlääkärin yhteydenotot veloitetaan normaalin hinnastomme mukaan.

Varmistamme tämän vielä etukäteen, ennen siirtämistä Sydänlääkäri-etävastaanotolle. Sinulta ei koskaan veloiteta mitään ilman hyväksyntääsi. Lasku lähetetään sinulle vastaanoton jälkeen sähköpostilla.