Varaa aika Ota yhteyttä Oma Sydänkeskus Varaa aika 016 252 880 Oma Sydänkeskus

Valitse toimipiste

Ole hyvä ja valitse toimipiste johon haluat varata ajan

Sydämesi terveysasiat yhdessä paikassa

OmaSydänkeskus, etäpalvelu perinteisen vastaanoton rinnalla sijainnistasi riippumatta.
Palvelu on tarkoitettu kiireettömään asiointiin, kiireellisissä asioissa ota yhteys alueesi päivystykseen ja hätätilanteissa aina hätänumeroon 112
Huomioithan, että voit kysyä myös palveluaikojen ulkopuolella. Asiakaspalvelumme vastaa arkisin maanantaista torstaihin klo 8.00-19.30 välisenä aikana sekä perjantaisin 8.00-16.30. Mikäli vastauksessamme on viivettä, voit poistua chatista ja saat ilmoituksen vastauksesta tekstiviestillä.

1. Tervetuloa OmaSydänkeskus-palveluun!

OmaSydänkeskus- palvelussa voi jättää yhteydenottopyynnön sydänlääkärille, Sydänlääkäri-viestin tai soittopyynnön muodossa. Palvelussa voit lähettää meille myös terveysasioihisi liittyviä kuvia tai tiedostoja sydänlääkärille katsottavaksi. Palvelukoordinaattorimme voivat varata sinulle ajan sydänlääkärin vastaanotolle, joka voidaan toteuttaa joko paikan päällä, tai chat- tai videoyhteydellä. Jos sydänlääkäri on vapaana, voimme ohjata keskustelun myös suoraan hänelle.

OmaSydänkeskus- palvelu on tarkoitettu nykyisille sekä uusille asiakkaillemme.

Suosittelemme palvelun käyttöön Chrome -selainta Windows, Mac & Android -laitteilla, IOS -laitteilla (iPad, iPhone) Safaria.


1. Kysy ilmaiseksi OmaSydänkeskus-palvelussa.

Kerro palvelussa asiasi ja vastaa asiakaspalvelumme esittämiin tarkentaviin kysymyksiin. Voimme tarvittaessa pyytää sinut liittymään videokeskusteluun, joten käytäthän laitetta, jossa on web-kamera.

2. OmaSydänkeskus-palvelu on veloitukseton

Voit kysyä milloin vain, asiakaspalvelumme vastaa arkisin klo 8.00-19.30 (pe 8.00 –16.30) välisenä aikana.

Palvelukoordinaattorimme auttavat yleisesti palveluihimme liittyvissä asioissa ja voivat välittää sydänlääkäreille kysymyksiä tai hoitosuhteessa olevalle sydänlääkärille reseptin uusimispyyntöjä tarkasteltavaksi. OmaSydänkeskus- palvelussa ei hoideta terveysneuvontaa tai tehdä hoidontarpeenarviota eikä oteta kantaa asiakkaan lääkitykseen, koska vastaajana voi olla myös joku muu kuin terveydenhuollon ammattihenkilö.


3. Sydänlääkärin yhteydenotot veloitetaan normaalin hinnastomme mukaan

Varmistamme tämän vielä etukäteen, ennen siirtämistä Sydänlääkäri-etävastaanotolle. Sinulta ei koskaan veloiteta mitään ilman hyväksyntääsi. Lasku lähetetään sinulle vastaanoton jälkeen sähköpostilla.